Bericht versturen
Huis >

Joy Shing Glass Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Joy Shing Glass Co., Ltd.
Joy Shing Glass Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Handelsmaatschappij

Merken:

JOYSHING

Nr van Werknemers:

80~100

Jaarlijkse Verkoop:

3000000-80000000

Gevestigd jaar:

2013

De uitvoerpc:

70% - 80%

Klanten bediend

More than 500 customers

Inleiding

 

China Joy Shing Glass is gevestigd in de stad Yantai, provincie Shandong, met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter.Na meer dan 10 jaar ontwikkelingJoy Shing Glass is momenteel bezig metGelamineerd glas, gehard glas, spiegels, vacuümglas, zonneglas, geïsoleerd glas, zwevend glas, gemodelleerd glasen andere producten.

 

Sinds de oprichting van Joy Shing Glass, is ons bedrijf gebaseerd op binnenlandse en export markten.het heeft achtereenvolgens de bouw van het Yantai International Convention and Exhibition Center ondernomen, Yantai Housha Square Glass Trestle, Yantai Westin Hotel Group, Yantai CECEP New Office Building Interior Glass, Yantai Wanhua Sleutelprojecten zoals industriële parken;Buitenlandse markten zijn naar Australië geëxporteerd, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Duitsland, Denemarken, de Verenigde Staten, Indonesië, Vietnam, Singapore, Zuid-Korea, Japan, Zuid-Afrika,het Midden-Oosten en andere meer dan 60 landen en regio's over de hele wereld, worden ongeveer 1000 containers goederen per jaar geëxporteerd naar kopers en vrienden over de hele wereld.

 

"Kwaliteit eerst, reputatie eerst" is ons principe. Joy Shing Glass heeft zich altijd gefocust op de controle van glaskwaliteit en het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten.Strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat elk glasstuk de fabriek verlaat met kwaliteitsborgingTegelijkertijd wordt het leveringsplan strikt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat klanten de goederen op tijd ontvangen.Joy Shing Glass is unaniem erkend en geprezen door klanten in de markt.

 

Het team van Joy Shing Glass biedt klanten altijd professionele en hoogwaardige diensten en elk detail krijgt onze volledige aandacht, standaardmaat, maat op maat,vereisten voor de verwerking op maat, alle vereisten worden geleverd door Joy Shing Glass. We zullen ons best doen om aan elke individuele vraag te voldoen. Elk probleem krijgt een overeenkomstige oplossing van Joy Shing Glass.Onze producten en diensten maken uw zaken en aankopen soepeler en gemakkelijker.

 

Klanten de meest geschikte en gunstige oplossingen bieden is het ultieme doel van het Joy Shing team,en we kijken ernaar uit om een langetermijn samenwerking met u op te bouwen en samen te groeien.

De dienst

Het team van Joy Shing Glass biedt altijd klanten de professionele en hoogstaande diensten aan, en elk detail zal onze volledige aandacht krijgen, wordt de standaardgrootte, douanegrootte, de vereisten van de douaneverwerking, alle vereisten verstrekt door Joy Shing Glass. Wij zullen ons beste proberen om elke individuele vraag te ontmoeten. Elk probleem zal een overeenkomstige oplossing van Vreugde shing Glas krijgen. Onze producten en diensten maken uw zaken en kopen meer vlot en gemakkelijker.

Geschiedenis

China Joy Shing Glass in 2013 is begonnen die. Ons bedrijf begon om zich op aangemaakt glas te concentreren en lamineerde glas. Na 10 jaar van ontwikkeling, zijn de hoofdproducten van ons bedrijf: aangemaakt glas, gelamineerd glas, spiegel, vacuümglas, zonneglas, isolerend glas, vlotterglas, gevormd glas en andere producten.

 

De „kwaliteit eerst, reputatie eerst“ is ons principe. Joy Shing Glass heeft zich altijd geconcentreerd op de controle van glaskwaliteit en het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten. De strikte kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat elk stuk van glas de fabriek met kwaliteitsborging verlaat. Tegelijkertijd, wordt het leveringsplan strikt ten uitvoer gelegd om te garanderen dat de klanten de goederen op tijd ontvangen. Joy Shing Glass is eenstemmig erkend en geprijst door klanten in de markt.

 

Joy Shing-het glas is uitgevoerd naar meer dan 60 landen en gebieden rond de wereld, met inbegrip van Australië, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Duitsland, Denemarken, de Verenigde Staten, Indonesië, Vietnam, Singapore, Zuid-Korea, Japan, Zuid-Afrika, en het Midden-Oosten. Ongeveer 1.000 containers van goederen worden over de hele wereld uitgevoerd naar de wereld elk jaarkopers en vrienden van.

 

Het team van Joy Shing Glass biedt altijd klanten de professionele en hoogstaande diensten aan, en elk detail zal de volledige aandacht van Joy Shing krijgen, wordt de standaardgrootte, douanegrootte, de vereisten van de douaneverwerking, alle vereisten verstrekt door ons. Wij zullen zijn beste proberen om elke individuele vraag te ontmoeten. Elk probleem zal een overeenkomstige oplossing van ons krijgen. De producten en de diensten van Joy Shing Glass maken uw zaken en kopen meer vlot en gemakkelijker.

 

Op voorwaarde dat de klanten met de meest geschikte en gunstige oplossingen het uiteindelijke doel van het Joy Shing-team, is en wij verheugen ons op het vestigen van een behulpzame verhouding op lange termijn met u en samen het groeien.

Ons team

1. Professioneel R&D-team - Onze ingenieurs verstrekken unieke ontwerpen voor uw producten, ondersteunend uw zaken met de grens van de huis-aan-huisdienst.
2. Het Team van de kwaliteitssupervisie - Alle producten worden strikt getest alvorens om te verzenden ervoor te zorgen dat alle producten kunnen normaal worden gebruikt.
3. Professioneel verkoopteam - de meest professionele kennis zal met u worden gedeeld om u te helpen zaken met betere klanten doen.
4. De onafhankelijke naverkoop team-verstrekken klanten tijdig met de professionele diensten binnen 48 uren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.