Bericht versturen
Huis >

Joy Shing Glass Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Joy Shing Glass heeft nu een grote moderne intelligente productiebasis, inclusief verkoop- en R&D-teams, bijna 100 werknemers en meer dan 20.000 vierkante meter productie- en bedrijfsruimte.Het is een professionele fabrikant van architectonisch glas van hoge kwaliteit en een leider in innovatie op het gebied van diepverwerkende glastechnologie.Onze belangrijkste productielijnen omvatten gelamineerd glas, getemperd glas, isolatieglas, intelligent verbindingssysteem, enz.

 

Onze belangrijkste producten: ten eerste, enkel zilver, dubbel zilver en drie zilver isolatieglas, dat voornamelijk laagstralings- en energiebesparend glas is,met een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 800De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagt ongeveer 1 miljoen m2; de derde is gehard glas zoals ultralang,ultrabreed en ultradik glas, voornamelijk 15 mm en 19 mm, beveiligingsglas, paddle tennisveldglas, enz., met een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 3 miljoen m2; het vierde is hoogspanningsglas Fireproof,speciaal diepverwerkend glas op basis van brandwerend glas met een hoog borosilicaatgehalte, met een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 200.000 m2; vijfde, hoogwaardig huisversieringsglas, met een jaarlijkse productiecapaciteit van ongeveer 200.000 m2.

 

Joy Shing Glass Factory

"Kwaliteit eerst, reputatie eerst" is ons principe. Joy Shing Glass heeft zich altijd gefocust op de controle van glaskwaliteit en het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten.Strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat elk glasstuk de fabriek verlaat met kwaliteitsborgingTegelijkertijd wordt het leveringsplan strikt uitgevoerd om ervoor te zorgen dat klanten de goederen op tijd ontvangen.Joy Shing Glass is unaniem erkend en geprezen door klanten in de markt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.