Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Op maat gemaakt gebogen gehard gelaagd glas: onregelmatige lepelvorm en drie lagen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Op maat gemaakt gebogen gehard gelaagd glas: onregelmatige lepelvorm en drie lagen

2024-01-25

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Op maat gemaakt gebogen gehard gelaagd glas: onregelmatige lepelvorm en drie lagen

Op maat gemaakte drie lagen gebogen geharmerd gelamineerd glas foto's.

 

Joy Shing Glass richt zich op glasproductie en diepgaand glasverwerking en biedt klanten geïntegreerde glasoplossingen.Het product dat deze keer wordt geleverd is op maat gemaakt gebogen gehard gelaagd glas volgens de eisen van de klant., met inbegrip van grootte, vorm, dikte, straal, enz. Tijdens deze samenwerking onderhield het personeel van ons bedrijf nauw contact met de klanten, begreep hun gebruiksbehoeften in detailen professionele technische adviezen gegevenTijdens het productieproces controleren we elke productieverbinding streng en voeren we strenge kwaliteitsinspecties uit op de producten om de kwaliteit van het product en de tijdige levering te garanderen.

 

Op maat gemaakte gebogen geharmerd gelamineerd glas verpakking en bezorgfoto's

Curved tempered laminated glass packaging pictures1

Curved tempered laminated glass packaging pictures2

Wij gebruiken tegenlaagdozen zonder fumigatie en versterken deze met ijzeren riemen en houten blokken om het veilig vervoer van de producten te garanderen.

 

Joy Shing Glass, een leverancier van kwalitatief hoogwaardig glas, wij kunnen glas op maat maken en diep verwerken als dat nodig is.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.