Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Zelfklevende slimme film: voordelen en installatiemethoden
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Zelfklevende slimme film: voordelen en installatiemethoden

2024-01-02

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Zelfklevende slimme film: voordelen en installatiemethoden

zelfklevende slimme filmis een film die de transparantie van glas kan veranderen. Het maakt gebruik van een kleefstof en kan direct aan het glas worden bevestigd en kan worden gebruikt zodra de stroom wordt ingeschakeld.Het glas is doorzichtig als de stroom aan is en wordt geatomiseerd als de stroom uit is..

 

De voordelen van zelfklevende slimme folie zijn als volgt:
1Gemakkelijk vervoer en lage kosten: De zelfklevende slimme film elimineert het gewicht van het glas, vergemakkelijkt express logistiek en transport en vermindert de transportkosten.
2. Eenvoudige installatie en kostenbesparing: zelfklevende slimme film vermindert de installatie van glas.het kan direct op het bestaande glas worden geïnstalleerd zonder het glas te vervangenHet is ook gemakkelijk te vervangen als u later wilt.
3. Bescherm privacy: De zelfklevende slimme film kan transparant of geatomiseerd worden door spanningscontrole, zodat hetzelfde gebied tegelijkertijd de dubbele vereisten van privacy en openheid kan hebben.Zeer geschikt voor gebruik in scènes die ruimtes scheiden en privacy beschermen, zoals badkamers, vergaderruimtes, slaapkamers, bankkanalen, restaurants, enz.
4. neemt geen ruimte in beslag en is gemakkelijk schoon te maken: de slimme film kleft nauw aan het glas en neemt niet zo'n grote ruimte in beslag als gordijnen, waardoor het makkelijk schoon te maken is.
5. kan worden gebruikt als projectiescreen: de slimme film verschijnt ondoorzichtig wanneer de stroom is uitgeschakeld, met een zeer goed projectie-effect en een volledig gevoel van technologie.

 

Bekijk de video voor de installatie van de zelfklevende slimme film:Joy Shing Glass levert hoogwaardige slimme film enslim glas, met gunstiger groothandelsprijzen. We kunnen vormen, patronen, enz. aanpassen zoals vereist, en bieden geïntegreerde privacy glazen oplossingen, installatie begeleiding, volledige after-sales service,monsters en andere diensten voor uw projectAls u geïnteresseerd bent in onze producten, kunt u ons te allen tijde contacteren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.