Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer 9 Voordelen van vacuümglas bij de renovatie van gebouwen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

9 Voordelen van vacuümglas bij de renovatie van gebouwen

2023-11-30

Recentste bedrijfnieuws ongeveer 9 Voordelen van vacuümglas bij de renovatie van gebouwen

Als een nieuwe generatie energiebesparend gebouwglas heeft vacuümglas de volgende 9 voordelen bij de renovatie van gebouwen.

 

1Lichte en dunne:vermindering van de hoeveelheid raamprofielen, hardware, enz., alsmede de draagkracht van het gebouw,het heeft een uitgebreid kostenvoordeel voor het gehele raam en wordt niet beïnvloed door de installatiehoekDe minimumdikte van vacuümglas is 6,3 mm.

 

2Uitstekend warmte-isolatie-effect:De warmteoverdrachtcoëfficiënt van vacuümglas is laag, waardoor het verlies van binnenwarmte in de winter kan worden verminderd en de binnentemperatuur in de zomer kan worden verlaagd.

Opmerking:U-waarde: gewoon enkelglas is 6W/m2·K, geïsoleerd glas is 3W/m2·K, dubbel geïsoleerd glas is 1,5-1,8W/m2·K en vacuümglas is lager dan 0,6W/m2·K.

 

3Energiebesparing en verbruiksreductie:Verminderen van de kosten van koeling en verwarming en het verbruik van steenkool voor de productie van elektriciteit, waardoor tot 60% van de energiekosten wordt bespaard.

 

4. loodvrije materialen:Joy Shing vacuümglas maakt gebruik van milieuvriendelijke loodvrije afdichtingsmaterialen, wat bijdraagt aan duurzame ontwikkeling.

 

5Sterk geluidsisolatie effect:Het isolatievolume van vacuümglas bereikt 38 decibel.Het geluidsreductie- en geluidsisolatie-effect is opmerkelijk voor geluid met een hoge penetratievermogen (zoals verkeersgeluid) van middelgrote en lage frequentie., constructie, infrasoongolven, enz.).

 

6. Anticondensatie:De condensatietemperatuur van vacuümglas is ≤-51°C en kan "interne condensatie" voorkomen, waardoor u het natuurlijke landschap buiten het raam volledig kunt ervaren.de levensduur van het LOW-E membraan wordt verlengd.

 

7- Hoge veiligheid:Volledig gehard vacuümglas heeft een hogere slagweerstand/winddrukweerstand/sterkte.

 

8Vermindering van installatiekosten:Traditionele gevelrenovatie vereist veel mankracht, kosten en tijd, wat resulteert in hoge kosten.en de installatiesnelheid is snellerHet project van vervanging van vacuümglas kan binnenshuis worden uitgevoerd, zonder dat het nodig is om het buiten te gebruiken.

 

9. Lange levensduur en goede duurzaamheid:Joy Shing vacuümglas is afgesloten met anorganische materialen en heeft een levensduur van meer dan 35 jaar, wat veel hoger is dan isolatieglas.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.