Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Gekrompen glas: warm gebogen glas VS gebogen gehard glas
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Gekrompen glas: warm gebogen glas VS gebogen gehard glas

2024-04-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Gekrompen glas: warm gebogen glas VS gebogen gehard glas

Gebogen glas verwijst naar glas dat speciaal is verwerkt om een gebogen oppervlak te hebben.warm gebogen glasengebogen gehard glasZij hebben een aantal verschillen in verwerkingsmethoden, kenmerken en toepassingen.

 

1. Verschillende verwerkingsmethoden

  • Warm gebogen glas wordt gemaakt door plat glas boven zijn verzachtingspunt te verwarmen, het op een speciaal gevormde mal te plaatsen, met behulp van zwaartekracht of hulpmiddelen het in de gewenste vorm te buigen,en koelt het natuurlijk af.
  • Gekrompen gehard glas wordt door middel van specifieke malen en apparatuur tot het verzachtingspunt verwerkt en vervolgens gelijkmatig en snel gekoeld met koude lucht.De oppervlakte van het gehard glas vormt een gelijkmatige drukspanningHet glas heeft een hoge breedte, terwijl de binnenkant een trekspanning vormt, waardoor de sterkte van het glas effectief wordt verbeterd.

 

2Verschillende kenmerken

1Diversiteit van vormen: warm gebogen glasproducten hebben verschillende stijlen en kunnen grotere kromheden en complexe oppervlaktevormen bereiken; gebogen gehard glas heeft slechts één stijl.

2Veiligheid: warm gebogen glas is onveilig en breekt in scherpe brokken.

Gekrompen gehard glas is veiligheidsglas en zijn sterkte, slagvastheid en buigvastheid zijn 4-5 keer zo hoog als dat van gewoon glas.De glasfragmenten hebben de vorm van kleine stomphoekige deeltjes en zijn minder schadelijk.

3Kwaliteit van het uiterlijk: het oppervlak van warm gebogen glas is glad en heeft geen lichte vervorming; het gebogen geharmerde glas heeft windvlekken en gebroken schaduwen.

4Verskillende herverwerkingsmogelijkheden: warm gebogen glasproducten kunnen worden herverwerkt door te snijden, te boren, enz.;

Gekrompen gehard glas heeft geen secundaire verwerkingsmogelijkheden.

 

3Verschillende toepassingen

  • Warm gebogen glas heeft een prachtig uiterlijk en wordt vaak gebruikt in interieurversiering, meubels, vitrines en andere gebieden.Het is vooral geschikt voor ontwerpen die complexe gebogen vormen en artistieke effecten vereisen.
  • Gekrompen gehard glas wordt veel gebruikt in de bouw, zoals gordijnmuren, vitrines, roltrappen, enz., evenals in huishoudelijke apparaten, auto's en andere industrieën,en wordt bevoordeeld vanwege zijn sterkte en veiligheid.

 

Als professionele glasfabrikant levert Joy Shing Glass hoogwaardig gebogen glas.en kan glas aanpassen en diep verwerken als nodig om geïntegreerde glasoplossingen te bieden voor uw projectenAls u meer wilt weten, kunt u op elk moment contact met ons opnemen voor details, offertes, monsters, enz.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.