Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Aangepaste Gebogen Aangemaakte Glaslevering
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Aangepaste Gebogen Aangemaakte Glaslevering

2023-08-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Aangepaste Gebogen Aangemaakte Glaslevering

Begin Augustus, werd het aangepaste gebogen aangemaakte die glas door de klant wordt bevolen met succes geleverd. De levertijd is 20 dagen.


Productinformatie

Naam Gebogen aangemaakt glas
Specificaties aangepast volgens klantenvereisten
Fabrikant Joy Shing Glass
Garantie 10 jaar
Producteigenschappen heb meer sterkte, effectweerstand, buigende weerstand en weerstand van de winddruk
Verpakkingsdetails 1.Use de beschermende document film en het zachte houten stootkussen voor afzonderlijk glas vermijden brekend.
2. De vier hoeken van het glas zullen beschermende hoeken hebben.
3. Sterk triplexgeval geschikt voor de overzeese uitvoer.
4. Elke doos zal met staalriemen worden beveiligd.

 

Leveringsbeeld

laatste bedrijfsnieuws over Aangepaste Gebogen Aangemaakte Glaslevering  0laatste bedrijfsnieuws over Aangepaste Gebogen Aangemaakte Glaslevering  1laatste bedrijfsnieuws over Aangepaste Gebogen Aangemaakte Glaslevering  2

Als professionele glasfabrikant, is Joy Shing Glass geëngageerd aan het voorzien van klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de uitstekende diensten geweest. In deze samenwerking, bracht de cliënt specifieke vereisten en ontwerpvereisten naar voren. Ons team werkt nauw met klanten samen om hun behoeften te begrijpen in detail, en combineert onze professionele kennis en ervaring om productoplossingen te maken die aan de vereisten voldoen.


Ons bedrijf heeft productiemateriaal en rijpe productietechnologie, vooruitgegaan en strikt elke verbinding in het productieproces gecontroleerd om de stabiliteit en de consistentie van productkwaliteit te verzekeren. Nadat de productie van het product wordt voltooid, leidt ons team strikte kwaliteitscontrole om de kwaliteit en de integriteit van het product te verzekeren. Later, schikten wij een professioneel logistiekteam om de veiligheid en op tijd de levering van producten tijdens vervoer te verzekeren.

 

Door deze samenwerking, bevestigde de klant volledig onze aangepaste de dienst en productkwaliteit, en drukte voortaan volledige vertrouwenssamenwerking uit.

 

Joy Shing-het Glas zal het concept „kwaliteit blijven eerst aanhangen, reputatie productkwaliteit en dienstenniveau eerst“, onophoudelijk verbeteren, en klanten voorzien van betere aangepaste ervaring.

 

De beeldvertoning van Joy Shing boog aangemaakt glas

aangepast gebogen aangemaakt glas

Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.

De verwant productcatalogi kunnen worden bekeken: Gebogen Aangemaakt Glas

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.