Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Productielijn voor het slijpen van glas: geavanceerde machine voor het slijpen van glazen randen verbetert de kwaliteit van glas
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Productielijn voor het slijpen van glas: geavanceerde machine voor het slijpen van glazen randen verbetert de kwaliteit van glas

2023-10-31

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Productielijn voor het slijpen van glas: geavanceerde machine voor het slijpen van glazen randen verbetert de kwaliteit van glas

Onlangs heeft ons bedrijf een nieuwe intelligente productielijn voor het slijpen van glas met dubbele rand geïntroduceerd, die het slijpgevoel van de glazen rand aanzienlijk heeft verbeterd.Het gebruikt de nieuwste technologie en materialen., met volledige servo intelligente besturing, waardoor we hogere precisie en betere kwaliteitscontrole kunnen bereiken tijdens de glasverwerking.

Deze slijpmachine heeft een nauwkeurig besturingssysteem en26 slijpkoppenDit betekent dat we in staat zijn om een hogere randnauwkeurigheid te bereiken, waardoor een gladde en plattere rand van het glas wordt gewaarborgd.

Laminated glass edge grinding effect

De nieuwe slijpmachine voor het slijpen van glazen randen heeft ook een grotere automatisering: zij kan automatisch parameters en processtromen aanpassen, fouten veroorzaakt door menselijke interventie verminderen,en de consistentie en stabiliteit van het slijpen van glazen randen verbeterenDit zorgt niet alleen voor een verbetering van de kwaliteit van onze producten, maar verbetert ook de productie-efficiëntie en veiligheid.

Toughened glass edge grinding effect

In de toekomst zal Joy Shing Glass zijn productietechnologie blijven verbeteren en geavanceerde apparatuur introduceren, en is vastbesloten om klanten van hoogwaardige glasproducten te voorzien.Als u op zoek bent naar leveranciers van kwalitatief hoogwaardig glasNeem contact met ons op.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.