Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit

2023-11-17

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit

Joy Shing Glass is een professionele glasfabrikant in China, we leveren hoogwaardig gehard glas.geavanceerde glasproductie-apparatuurlijnen zijn essentieel.

 

Momenteel heeft ons bedrijf 5 temperingsproductielijnen met een capaciteit van 5,000De productie van deze producten is in de eerste plaats afhankelijk van de productie van de producten.

 

Vertoon van de apparatuur:

1.Oven voor het geharderen van temglas*1:Tamglass is een van's werelds grootste fabrikanten van veiligheidsglazuitrusting.en een sterk verminderde zelf-explosie snelheid.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit  0

2. met continue convectie gehardereerde oven*2:Het wordt gebruikt voor het temperen van vlak glas, waarbij de vlakheid en kromming van de geproduceerde producten 1‰ bedragen.de auto's en andere velden om meer veiligheid en sterkte te bieden. De maximale grootte vanplat gehard glasbereikt 3300 x 22000 mm.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit  1laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit  2

3. Hooggelegen glazen geharmeringsovens*1:Het kan worden gebruikt voor het geharmen van gebogen glas, met een golvigheid tussen 0,08-0.1Dit soort gehard glas wordt vaak gebruikt in gebogen gordijnmuren, glazen deuren, glazen plafonds en andere plaatsen in gebouwen.gebogen gehard glasis 3.400 x 20.000 mm.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit  3

4- platte en gebogen geïntegreerde vuurvaste glazen temperoven*1:Gebruikt voor de productie van hoog borosilicaatbrandwerend gehard glas.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit  4

5. testoven met warmte-inzuiging *1:Gebruikt voor secundaire warmtebehandeling van getemperd glas, namelijk HST, om de zelfontploffingsgraad van getemperd glas te verminderen.Geschikt voor situaties waarin het zelfvernietigingspercentage extreem laag is.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glas: Leverancier van gehard glas van hoge kwaliteit  5

Het gebruik van geavanceerde apparatuur heeft de productie-efficiëntie en de glaskwaliteit aanzienlijk verbeterd, waardoor wij onze klanten meer bevredigende diensten kunnen bieden.Als u op zoek bent naar leveranciers van kwalitatief hoogwaardig glasNeem contact met ons op.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.