Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: lid van de China Association for Promoting UN Procurement.
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Joy Shing Glass: lid van de China Association for Promoting UN Procurement.

2024-03-27

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: lid van de China Association for Promoting UN Procurement.

In maart 2024 werd Joy Shing Glass trots lid van de China Association for Promoting UN Procurement.

 

Als een toonaangevende professionele glasfabrikant in China,Joy Shing Glass houdt zich altijd aan het principe van "kwaliteit eerst, reputatie eerst" en is toegewijd aan het leveren van klanten met hoogwaardige glasproducten, die glas aanpassing, geavanceerde glasverwerking en geïntegreerde glasoplossingen aanbiedt. Onze producten worden veel gebruikt in verschillende industrieën, waaronder bouw, automobielindustrie, zonne-energie, industriële sectoren, interieurversiering en meer.Met export naar meer dan 60 landen en regio's zoals Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en verschillende delen van Azië, Afrika en het Midden-Oosten, heeft ons glas veel erkenning en lof gekregen.

 

Door lid te worden van de China Association for Promoting UN Procurement, tonen we de sterke punten van ons bedrijf in internationale capaciteiten, zakelijke bekwaamheid, kwalificaties, reputatie,en de invloed van de industrieDit lidmaatschap biedt niet alleen de mogelijkheid om de internationale markt uit te breiden, maar vergemakkelijkt ook de interactie en kennisdeling met gerenommeerde leiders in de industrie.

Membership certificate of China Association for Promoting UN Procurement

Bij Joy Shing Glass blijven we vastbesloten om kwaliteit en reputatie voorop te stellen, zodat we onze klanten uitzonderlijke producten en diensten blijven bieden.

 

We kijken ernaar uit om uw vertrouwde partner te zijn in het leveren van topklasse glasmaterialen en uitgebreide oplossingen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.