Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: Professionele testapparatuur om de kwaliteit van glas te waarborgen
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Joy Shing Glass: Professionele testapparatuur om de kwaliteit van glas te waarborgen

2023-11-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: Professionele testapparatuur om de kwaliteit van glas te waarborgen

"Kwaliteit eerst, reputatie eerst" is de credo waar Joy Shing Glass zich altijd aan heeft gehouden.ons bedrijf is uitgerust met professionele testapparatuur om ervoor te zorgen dat elk glasstuk aan de normen voldoet.

1. Schotzakklemtoetsmachine:Gebruik een botstest van dezelfde massa om de penetratieweerstand of de sterkte van het glas onder impact op verschillende hoogten te testen.gehard glasengelamineerd glasom ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product aan de normen voldoet.

Glass testing equipment

2. thermische isolatie proefdoos:De thermische isolatie van verschillende glasmonsters kan worden getest.

Glass testing equipment

3Temperatuurtester voor isolatiefolie:Gebruik temperatuurverschil om de isolatie van verschillende materialen te vergelijken.geïsoleerd glas, vacuümglas en bekleed glas.

Glass testing equipment

Om de kwaliteit van het product strikt te controleren, heeft ons bedrijf naast de professionele testapparatuur ook een strikt kwaliteitsmanagementsysteem.productieproces tot eindproductHet gehele proces wordt geïnspecteerd om de hoge kwaliteit van het product te garanderen.kopervrije spiegel en andere producten zijn strikt getest en gecertificeerd, zodat je ze met vertrouwen kunt kopen.

Als professionele glasfabrikant is Joy Shing Glass toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige glasproducten en meer bevredigende diensten.Als u op zoek bent naar leveranciers van kwalitatief hoogwaardig glasNeem contact met ons op.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.