Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: Verslag over de 16e SNEC fotovoltaïsche conferentie en tentoonstelling (Shanghai).
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Joy Shing Glass: Verslag over de 16e SNEC fotovoltaïsche conferentie en tentoonstelling (Shanghai).

2023-05-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Joy Shing Glass: Verslag over de 16e SNEC fotovoltaïsche conferentie en tentoonstelling (Shanghai).

Op 26 mei kwam er een einde aan de 16e SNEC Photovoltaic Conference and (Shanghai) Exhibition in het Shanghai New International Expo Center in China.Deze tentoonstelling is een invloedrijk internationaal en grootschalig fotovoltaïsch evenement en het is een goede gelegenheid om de resultaten aan de industrie te tonen.Yantai Joy Shing Glass Co., Ltd. heeft vruchtbare resultaten behaald in deze tentoonstelling.

Tijdens de tentoonstelling toonde Joy Shing Glass hoogwaardige zonneglasproducten en geavanceerde verwerkingstechnologie, die de aandacht en raadpleging van veel klanten trokken.

Bovendien voerde Joy Shing Glass Co., Ltd. tijdens de tentoonstelling diepgaande uitwisselingen met veel binnen- en buitenlandse bedrijven, besprak het samenwerkingsmogelijkheden en toekomstige ontwikkelingstrends en bereikte het voorlopige samenwerkingsintenties met veel bedrijven, waarmee een solide basis werd gelegd voor de onderneming toekomstige ontwikkeling Een nieuwe impuls gegeven.

De serie zonneglasproducten van Joy Shing Glass Co., Ltd. omvat ultrahelder gecoat glas met een patroon, AR-gecoat zonneglas, TCO-glas, achterglas en ander fotovoltaïsch glas.Met een productiecapaciteit van 5 miljoen vierkante meter zorgen de geavanceerde apparatuur en goede productietechnologie van Joy Shing Glass voor de uitstekende kwaliteit van de producten, die kunnen voldoen aan de 182/210-vereisten van de industrie voor de overeenkomstige maten van verschillende componenten, en een stabiele levering bereiken.Ze worden gebruikt bij het bouwen van vliesgevels en fotovoltaïsche daken, zonneschermen, systemen voor het opwekken van zonne-energie en andere gebieden.

laatste bedrijfsnieuws over Joy Shing Glass: Verslag over de 16e SNEC fotovoltaïsche conferentie en tentoonstelling (Shanghai).  0

Picture of solar glass

De persoon die verantwoordelijk is voor Yantai Joy Shing Glass Co., Ltd. zei dat het zich zal blijven houden aan de bedrijfsfilosofie van "eerst kwaliteit, reputatie eerst", het technische niveau en de productkwaliteit voortdurend zal verbeteren en klanten betere glasproducten zal bieden en diensten.

 

   Voor meer informatie over zonneglas kunt u contact met ons opnemen, tevens kunt u de productcategorie bekijken:zonne glas

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.