Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Gelamineerd glas VS geïsoleerd glas: welke is beter geluidsdicht?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Gelamineerd glas VS geïsoleerd glas: welke is beter geluidsdicht?

2024-04-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Gelamineerd glas VS geïsoleerd glas: welke is beter geluidsdicht?

Welke soort glas heeft een beter geluiddichtend effect? geïsoleerd glas of gelaagd glas? Hieronder zullen we een gedetailleerde analyse uitvoeren van de kenmerken, geluiddichte principes, toepassingsscenario's,enz.. van geïsoleerd glas en van gelaagd glas.

 

Geïsoleerd glas wordt gescheiden door een afdichtingsband of afdichtingsframe tussen twee of meer stukken glas, waardoor er in het midden een luchtlaag ontstaat.Het ontwerp van deze structuur zorgt ervoor dat het geluid wordt belemmerd door de luchtlaag tijdens het verspreidingsprocesHet geluidsdichte effect van isolatieglas hangt voornamelijk af van de dikte van de luchtlaag, de dikte van het glas en de afdichtingsprestaties.Over het algemeen, hoe dikker de luchtlaag, hoe beter het geluidsdichte effect.terwijl het geluidsdichte effect op lage frequentie geluiden relatief zwak is.
Daarom,geïsoleerd glas is beter geschikt voor lawaaierige omgevingen omdat het een beter geluiddichtend effect heeft op hoogfrequente geluiden en het geluid van verkeer en mensen op straat effectief kan isoleren.

 

Gelamineerd glas wordt gemaakt door één of meer lagen van organische polymeer tussenlagen tussen twee of meer stukken glas te plaatsen en wordt verwerkt bij hoge temperatuur en hoge druk.Het ontwerp van deze structuur zorgt ervoor dat het geluid wordt belemmerd door de tussenliggende film tijdens het verspreidingsproces, waardoor de overdracht van geluid wordt verminderd.geluiddichtHet effect van gelamineerd glas hangt voornamelijk af van het materiaal en de dikte van de tussenlaag en de dikte van het glas.Gelamineerd glas heeft een relatief goed geluidsisolatie-effect op lage frequentie geluiden, omdat geluiden met lage frequentie langere golflengten hebben en gemakkelijker door de tussenlaag worden verhinderd.
Daarom is gelaagd glas beter geschikt in omgevingen met veel laagfrequente lawaai, zoals fabrieken en werkplaatsen.
geluiddichtHet kan het geluid van het gebruik van de machine, de trillingen van de apparatuur, enz. beter isoleren.

 

Bovendien moeten bij de keuze van isolatieglas of gelamineerd glas andere factoren in aanmerking worden genomen, zoals de thermische isolatieprestaties, de weerstand tegen winddruk, de veiligheid, enz.geïsoleerd glas heeft een goede thermische isolatie en is geschikt voor koudere gebieden in de winter; terwijl gelamineerd glas een hoge weerstand tegen winddruk en veiligheidsprestaties heeft en geschikt is voor hoge gebouwen of plaatsen die ontploffingsbescherming vereisen.

 

Kortom, geïsoleerd glas en gelamineerd glas hebben elk hun eigen voordelen ingeluiddicht, en welke moet worden gekozen hangt af van de specifieke gebruiksomgeving en behoeften.geluiddichtDe Commissie is van mening dat de Commissie de nodige maatregelen moet nemen om de in het verslag van de Commissie voorgestelde maatregelen te vergemakkelijken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.