Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Geïsoleerd glas met een lage temperatuur VS normaal geïsoleerd glas: wat is het verschil?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Geïsoleerd glas met een lage temperatuur VS normaal geïsoleerd glas: wat is het verschil?

2024-02-27

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Geïsoleerd glas met een lage temperatuur VS normaal geïsoleerd glas: wat is het verschil?

Glas met een laag E-isolatieis een geïsoleerd glas met een laagemissiviteitscoating die op een van de glazen oppervlakken wordt aangebracht om een betere thermische isolatieprestatie en lichtregeling te bieden.Vergeleken met normaal geïsoleerd glas, zijn de verschillen tussen LOW-E geïsoleerd glas als volgt:

 

1- coatingtechnologie

Dit speciale coating kan de warmteoverdracht tot op zekere hoogte blokkeren, de thermische straling verminderen, de thermische uitstoot van het glas verminderen en de thermische uitstoot van het glas verminderen.en het verbeteren van de warmte-isolatie prestaties van ramenNormaal geïsoleerd glas heeft deze speciale coatinglaag niet.

2. warmte-isolatie prestaties

De laag-emissiviteitcoating van laag-E-geïsoleerd glas kan de warmteoverdracht effectief remmen, waardoor de warmte-uitwisseling tussen binnen en buiten wordt verminderd,en heeft een uitstekende warmte-isolatie prestatiesIn vergelijking hiermee heeft normaal geïsoleerd glas een hogere thermische geleidbaarheid en wordt warmte gemakkelijker door het raam overgebracht.

3. Energiebesparende prestaties

Door de laagemissiviteitscoating en de verbeterde thermische isolatie van Low-e-geïsoleerd glas kan het het energieverbruik effectief verminderen.Dit maakt laag-E geïsoleerd glas beter presteren in termen van energiebesparingNormaal geïsoleerd glas heeft relatief weinig energiebesparende prestaties.

4Lichtdoorlaatbaarheid

De laagstralingscoating van Low-e-geïsoleerd glas kan de transmissie van ultraviolette en infraroodstralen beheersen, waardoor de blootstelling aan ultraviolette straling van binnenmeubels, vloeren en andere voorwerpen wordt verminderd,waardoor de levensduur van binnenshuisartikelen wordt verlengdNormaal geïsoleerd glas heeft deze functie niet.

5. Kosten

Aangezien Low-e-geïsoleerd glas gebruikmaakt van een speciale laagemissiviteitscoatingtechnologie, zullen de productiekosten hoger zijn in vergelijking met normaal geïsoleerd glas.

 

Kortom, laag-e geïsoleerd glas heeft een betere warmte-isolatie en energiebesparende prestaties dan normaal geïsoleerd glas.die de warmtegeleiding kan verminderen en de energie-efficiëntie van het gebouw kan verbeterenHet is echter mogelijk dat, vanwege de hogere productiekosten van laag-e-geïsoleerd glas, in sommige gevallen een hogere investering vereist is.u moet beslissen welk soort glas u gebruikt op basis van uw specifieke behoeften, begroting en gebouwbehoeften.

insulated glass photos
Als professionele glasfabrikant kan Joy Shing Glass u volgens uw behoeften geïntegreerde glasoplossingen, glas van hoge kwaliteit, glasaanpassing en diepgaand verwerkingsdiensten bieden.Als u meer wilt weten, kunt u op elk moment contact met ons opnemen om monsters, offertes, enz. te krijgen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.