Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Een-stap vacuümglas VS twee-stap vacuümglas
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Een-stap vacuümglas VS twee-stap vacuümglas

2023-12-15

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Een-stap vacuümglas VS twee-stap vacuümglas

Wat is één-stap vacuümglas?

Eenvoudig vacuümglas bestaat uit het verwarmen, stofzuigen en afdichten van de randen van het glas in een speciale vacuümkamer.

 

Wat is twee-stap vacuümglas?

Twee-stap vacuümglas wordt verwarmd, kantverzegeld en afgekoeld in een randverzegelende oven. Vervolgens wordt het naar de vacuümoven gestuurd om de uitlaat te verwarmen, te stofzuigen en te verzegelen.Het uitlaatgat moet op het glazen oppervlak worden gereserveerd.

 

Wat zijn de voordelen van één-stap vacuümglas versus twee-stap vacuümglas?

1Procesvoordelen:Eenvoudig vacuümglas elimineert de luchtafvoergaten, waardoor het probleem van interne uitgassing van het afdichtingsmateriaal wordt opgelost.met een vermogen van meer dan 10 W,.

2Kosten- en prijsvoordelen:In vergelijking met twee-stap vacuümglas heeft één-stap vacuümglas een hogere output en opbrengst, de arbeidskosten en het energieverbruik worden met meer dan 60% verlaagd en de productiekosten worden met bijna 30% verlaagd.De prijs is daarom goedkoper dan die van het vacuümglas met twee stappen.

3Kwaliteitsvoordeel:Het eenstaps vacuümglas heeft geen lucht-extractie gat ontwerp, waardoor het glasoppervlak glad, de productkwaliteit is stabieler, en de spontane breuk snelheid is laag.De levensduur is meer dan 35 jaar.

 

Joy Shing Glass levert kwalitatief hoogwaardig vacuümglas en biedt glasaanpassings- en diepgaandverwerkingsdiensten.voor uw technische projectenAls u meer wilt weten, kunt u op elk moment contact met ons opnemen voor details, offertes, monsters, enz.

 

Voor meer informatie:

Vacuümglas

9 voordelen van vacuümglas bij de renovatie van gebouwen

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.