Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Redenen voor zelfexplosie en preventieve maatregelen van gehard glas
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Redenen voor zelfexplosie en preventieve maatregelen van gehard glas

2023-08-31

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Redenen voor zelfexplosie en preventieve maatregelen van gehard glas

Redenen voor zelfexplosie van gehard glas:
1. De glasgrondstof bevat nikkelsulfidekristallen, die zelfontploffing veroorzaken.Dit is een onvermijdelijke factor in de sector.(Opmerking: het zelfontploffingspercentage van gewoon gehard glas is 0,3%)
2. De kwaliteit van gehard glas is ongekwalificeerd: er zitten stenen, onzuiverheden, belletjes, ongelijkmatige dikte, enz. in het glas, waardoor zelfontploffing ontstaat.
3. Het verwerkingsniveau in de fabriek is niet hoog: een onjuiste bediening veroorzaakt defecten zoals krassen, scheuren en diepe randen in het glas.Geconcentreerde spanning zorgt ervoor dat het geharde glas uit zichzelf explodeert.
4. Hoe hoger de mate van tempering, hoe hoger het zelfvernietigingspercentage.
5. Onjuist transport en installatie: knijpkracht op de randen of hoeken van het glas veroorzaken, waardoor het glas barst.

 

Hoe kan de zelfexplosie van gehard glas worden verminderd?Er zijn verschillende maatregelen:
1. Kies glasplaten van reguliere fabrikanten, met een hoge kwaliteit en een laag zelfontploffingspercentage.
2. Kies voor ultrawit glas.Ultrawit glas is ook ijzerarm glas.Het bevat minder onzuiverheden en heeft een lager zelfontploffingspercentage.
3. Voer een secundaire warmtebehandeling uit op gehard glas, namelijk de Heat Soaked Test.Het zelfontploffingspercentage na het weken door hitte is 0,15-0,1%
4. Volgens de vereisten van het sterkteontwerp moet de spanningswaarde van gehard glas tussen 95 MPa worden geregeld.Niet alleen is de zelfontploffingssnelheid laag, maar de vervorming van het glas is klein en de vlakheid is goed.
5. Kies een soort veiligheidsglas met een relatief veilige verwerkingstechnologie, zoals halfgehard gelaagd glas
6. Breng explosieveilige folie aan op het glasoppervlak.

 

Joy Shing Glass is een professionele glasfabrikant met een rijke ervaring in de sector, geavanceerde productieapparatuur, volwassen productietechnologie en een strikt kwaliteitsmanagementsysteem om de hoge kwaliteit van glas te garanderen.We kunnen geïntegreerde glasoplossingen, online technische ondersteuning, gratis monsters en andere diensten bieden op basis van uw project.De geharde glasproducten van ons bedrijf voldoen aan de CE- en andere normen en kunnen met vertrouwen worden gebruikt.Als u meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op.


Gerelateerde productcatalogi kunnen worden bekeken:Veiligheid gehard glas

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.