Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het geluiddichte Glas kiest Geïsoleerd Glas of Gelamineerd Glas?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Het geluiddichte Glas kiest Geïsoleerd Glas of Gelamineerd Glas?

2023-06-27

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Het geluiddichte Glas kiest Geïsoleerd Glas of Gelamineerd Glas?

Het geïsoleerde glas en het gelamineerde glas zijn gemeenschappelijk geluiddicht glas, hoe te kiezen?

 

Het geïsoleerde glas is een glasassemblage die uit twee of meer stukken van glas wordt samengesteld, die door een aluminiumkader worden gescheiden dat met hoog rendement moleculaire zeven wordt gevuld, en dat met dichtingsproduct met hoge weerstand bij de randen wordt verzegeld. Het heeft de kenmerken van geluidsisolatie, hitteisolatie, en hittebehoud.

Het gelamineerde glas is samengesteld uit twee of meer stukken van glas met één of meerdere lagen van organische polymeer middendiefilm tussen hen wordt geklemd. Na het speciale vooraf samenpersen op hoge temperatuur en verwerking op hoge temperatuur en hoge druk, worden het glas en de tussenlaagfilm permanent geplakt als samengesteld glasproduct.

laatste bedrijfsnieuws over Het geluiddichte Glas kiest Geïsoleerd Glas of Gelamineerd Glas?  1

 

Zowel in zekere mate hebben het isolerende glas als het gelamineerde glas het effect van geluidsisolatie en hitteisolatie. Nochtans, heeft het gelamineerde glas betere schokweerstand en explosiebestendige prestaties, terwijl het isolerende glas betere hitteisolatie heeft.

 

In termen van geluidsisolatieeffect:

Het gelamineerde glas heeft goede seismische die prestaties, zodat wanneer de wind sterk is, is het lawaai door zijn eigen trilling wordt veroorzaakt klein, vooral voor middelgrote en lage frequenties, is het een ideaal geluiddicht glas voor bezige verkeers verkeersaders.
Het isolerende glas is naar voren gebogen aan resonantie en is niet geschikt voor gebruik op verkeersslagaders. Voor het isoleren van extern lawaai, heeft isoleren van glas meer voordelen en is geschikter voor huisdecoratie.

 

Daarom volgens verschillende plaatsen, is het te selecteren glas ook verschillend. Bijvoorbeeld, in de toepassing van de zonruimte, lamineerde de bovenkant van het gebruik van de zonruimte over het algemeen glas, terwijl de voorgevel van de zonruimte isolerend glas gebruikt. Omdat als u dalende voorwerpen van hoge hoogte ontmoet, de veiligheid van gelamineerd glas vrij hoog is, zullen de scherven van glas zullen geen verwonding vliegen en veroorzaken. Het gebruik van het isoleren van glas voor het voorgevelglas kan hitteisolatie beter bereiken terwijl geluidsisolatie, en houdt de zonruimte in de winter warm en koelt in de zomer.


Joy Shing Glass Co. , Is Ltd een professionele van de glasproductie en verwerking onderneming en een leverancier van globale glasoplossingen. Met rijke van de de industrieervaring en techniek gevallen, kunnen wij geïntegreerde glasoplossingen, online technisch overleg, aangepaste verwerking van glasproducten, installatieraad en andere diensten voor uw project geven. Voor nadere informatie, gelieve ons te contacteren.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.