Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Gehard geïsoleerd glas of gehard gelamineerd glas voor de zonnekamer?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Gehard geïsoleerd glas of gehard gelamineerd glas voor de zonnekamer?

2024-03-13

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Gehard geïsoleerd glas of gehard gelamineerd glas voor de zonnekamer?

Kies je voor gehard geïsoleerd glas of gehard gelamineerd glas voor het zonnehuisglas?

 

1Gewarmd geïsoleerd glas zorgt voor een betere thermische isolatie

met een breedte van niet meer dan 50 mmbestaat uit twee of meer glazen vellen, gescheiden door een laag lucht of inert gas.waardoor het sterker en meer breukbestendig is dan gewoon glasHet heeft goede warmte-isolatie, geluidsisolatie, thermische isolatie en energiebesparende eigenschappen.

Het gebruik van gehard geïsoleerd glas als paneel van de zonnekamer kan ervoor zorgen dat binnenwarmte niet gemakkelijk verloren gaat, en speelt de rol van warmte-isolatie in de zomer en warmte in de winter.

Photo of Tempered Insulated Glass

We kunnen op aanvraag gehard geïsoleerd glas aanpassen.

2Gehard gelaagd glas heeft een betere slagweerstand.

Gelast, gehard, gelaagd, is de middelste laag voornamelijk PVB-folie, een soort veiligheidsglas dat twee of meer lagen glas met elkaar verbindt door middel van een speciaal proces van verwarming en hoge druk.Het heeft een zeer goede aardbevingsbestandheid., slagvastheid en explosiebestendige prestaties.

Omdat er PVB-film in het midden van het glas is, zelfs als voorwerpen van grote hoogte vallen, zullen de glasfragmenten niet vliegen.maar blijft stevig vasthouden aan de PVB-film om de integriteit van het glas te behouden. De structuur kan wind, regen en invallen van buitenaf in een korte periode blijven blokkeren.

Photo of Tempered Laminated Glass

We kunnen op aanvraag getemperd gelaagd glas aanpassen.

Over het algemeen hebben beide soorten glas hun eigen voordelen.getemperd geïsoleerd glas heeft een licht voordeelDaarom wordt aanbevolen gehard gelamineerd glas op de bovenkant van de zonnekamer en gehard isolatieglas op de gevel te gebruiken.


Als professionele glasfabrikant levert Joy Shing Glass niet alleen hoogwaardig glas, maar levert zij ook geïntegreerdeglasoplossingenAls u op zoek bent naar leveranciers van hoogwaardig glas, neem dan gerust contact met ons op.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.