Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Gehard gelaagd glas: wat het is en de voordelen ervan
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Gehard gelaagd glas: wat het is en de voordelen ervan

2023-05-24

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Gehard gelaagd glas: wat het is en de voordelen ervan

Wat is gehard gelaagd glas?

   Gehard gelaagd glasis een soort veiligheidsglas dat wordt gemaakt door twee of meer lagen gehard glas aan elkaar te hechten met een tussenlaag van polyvinylbutyral (PVB).Het glas wordt vervolgens verwarmd en onder druk gezet in een proces dat lamineren wordt genoemd, waarbij de lagen samensmelten tot één stuk.

Wat zijn de voordelen van gehard gelaagd glas?

Een van de belangrijkste voordelen van gehard gelaagd glas zijn de veiligheidsprestaties.Bij breuk houdt de PVB-tussenlaag de glasscherven bij elkaar en voorkomt dat de fragmenten spatten en verwondingen veroorzaken.Dit maakt gehard gelaagd glas ideaal voor gebruik in gebieden waar veiligheid een topprioriteit is, zoals in auto's, gebouwen en openbare ruimtes.

Gehard gelaagd glas is sterker dan standaard glas.Door het hardingsproces dat het glas tijdens de productie doorloopt, is het vijf keer sterker dan gewoon glas.Dit maakt het beter bestand tegen schokken en thermische belasting, waardoor het risico op breuk en barsten wordt verminderd.

Een ander voordeel van gehard gelaagd glas zijn de geluidsisolerende eigenschappen.De PVB-tussenlaag tussen de glaslagen werkt als een geluidsbarrière en vermindert de hoeveelheid geluid die door het glas gaat.Dit maakt gehard gelaagd glas ideaal voor gebruik in gebouwen in lawaaierige omgevingen.

Gehard gelaagd glas is een populaire keuze in veel verschillende industrieën dankzij de unieke combinatie van sterkte, veiligheid, geluidsisolatie, UV-bescherming en veelzijdigheid.Als hoogwaardige glasleverancier kan Joy Shing Glass Co., Ltd. glasproducten in verschillende kleuren en maten produceren en ook aanpassen aan de eisen van de klant.Neem contact met ons op voor meer productinformatie.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.