Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Typen en kenmerken van tussenlagen van gelaagd glas
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Typen en kenmerken van tussenlagen van gelaagd glas

2023-09-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Typen en kenmerken van tussenlagen van gelaagd glas

Gelaagd glas wordt gemaakt door een of meer lagen organische polymeer tussenlaagfilms tussen twee of meer stukken glas te klemmen en wordt gevormd door hoge temperaturen en hoge druk. Het bestaan ​​van de tussenlaag van gelaagd glas zorgt ervoor dat het uitstekende veiligheids- en geluidsisolerende eigenschappen heeft. en wordt veel gebruikt in de bouwsector.

 

Er zijndrie soorten tussenlagen van gelaagd glasveelgebruikte: PVB, SGP, EVA.De kenmerken van elk zijn als volgt:

 

1.PVB-tussenlaag
PVB-tussenlagen hebben een hoge koudebestendigheid, slagvastheid en ultraviolette weerstand en zijn momenteel het meest gebruikte tussenlaagmateriaal voor architectonisch glas en autoglas.PVB heeft echter een slechte waterbestendigheid en kan gemakkelijk worden geopend en gedurende lange tijd in een vochtige omgeving vallen.

Types and features of laminated glass interlayers: PVB interlayer

PVB gelaagd glas voor trapleuning

 

2.SGPtussenlaag
Hoofdzakelijk gebruikt in glazen daglichtdaken en glazen buitenramen, vliesgevels en balustrades.Het heeft de volgende kenmerken:

① Hoog draagvermogen en scheurweerstand: het draagvermogen van SGP gelaagd glas is twee keer zo groot als dat van een PVB-tussenlaag met dezelfde dikte, en de scheursterkte is 5 keer zo groot als die van een PVB-tussenlaag
②De buigdoorbuiging bedraagt ​​slechts 1/4 van die van PVB-gelaagd glas, dus het is niet gemakkelijk te buigen.
③Sterke stabiliteit en vochtbestendigheid.De SGP-gelamineerde film zelf is kleurloos, zeer transparant, heeft een goede weersbestendigheid en vergeelt niet gemakkelijk.De vergelingscoëfficiënt van SGP-film is minder dan 1,5, terwijl de vergelingscoëfficiënt van PVB-film 6 ~ 12 is, dus SGP wordt meestal gebruikt in ultrahelder gelaagd glas.

Types and features of laminated glass interlayers: SGP interlayer

SGP gelaagd glas voor buitenleuningen

 

3. EVA-tussenlaag

Vergeleken met PVB of SGP heeft EVA een lagere smelttemperatuur en een betere vloeibaarheid.Draden of stoffen kunnen in de filmlaag worden gestoken om decoratief glas met patronen en patronen te maken.Het heeft ook een goede waterbestendigheid, maar heeft een zwakke UV-bestendigheid en is gevoelig voor vergeling bij langdurige blootstelling aan de zon.Daarom wordt het voornamelijk gebruikt voor binnenwanden en decoraties.

Types and features of laminated glass interlayers: EVA interlayer

Bedraad EVA-gelaagd glas voor binnenafscheiding

 

Hierboven staan ​​de typen en kenmerken van tussenlagen van gelaagd glas.U kunt geschikte producten kiezen op basis van de daadwerkelijke gebruiksomgeving.Joy Shing Glass kan u voorzien van professionele technische ondersteuning, geïntegreerde projectoplossingen, glasdiepverwerking en andere diensten.De producten van ons bedrijf hebben strenge kwaliteitscontroles ondergaan en zijn gecertificeerd.Als u inkoopbehoeften heeft, kunnen we monsters ter beoordeling verstrekken.Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Gerelateerde productcatalogi:Veiligheid gelaagd glas

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.