Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van gelaagd glas in vergelijking met gewoon glas?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Wat zijn de voordelen van gelaagd glas in vergelijking met gewoon glas?

2023-09-15

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van gelaagd glas in vergelijking met gewoon glas?

gelamineerd glasheeft de volgende voordelen ten opzichte van gewoon glas:

 

1Gelamineerd glas is veiliger dan gewoon glas:

In tegenstelling tot het normale glas bestaat gelaagd glas uit een laag polymeerfilm die tussen twee stukjes glas is geplaatst.zodat het glas niet spuit als het breekt.In plaats daarvan kleft het stevig aan de film en behoudt het een intacte glazen structuur, waardoor het risico op letsel wordt verminderd.

Comparison of laminated glass and regular glass after breaking

2Gelamineerd glas heeft een betere slagvastheid dan gewoon glas:

Degelaagd glas tussenlaagheeft een sterke taaiheid en een sterke penetratieweerstand, waardoor de mogelijkheid van breken wordt verminderd.

 

3Gelaagd glas heeft een betere geluidsisolatie dan gewoon glas:

Gelaagd glas kan het geluid met 30-40 decibel verminderen, waardoor het een betere geluidsisolatie biedt in luidruchtige omgevingen.gelaagd glas wordt vaak gebruikt in gebieden met ernstige geluidsoverlast of op plaatsen waar stilte vereist is.

Sound insulation effect of laminated glass

4Vergeleken met gewoon glas heeft gelaagd glas een sterkere UV-beschermingscapaciteit:

De tussenlaag van gelaagd glas kan meer dan 99% van de UV-stralen blokkeren en beschermt binnenshuismeubelen, vloeren, gordijnen enz. effectief tegen UV-schade.

Laminated glass UV protection

5Gelaagd glas heeft een beter thermisch isolatie-effect dan gewoon glas:

De middenlaag van gelaagd glas kan de warmtegeleiding voorkomen en daarmee het effect van thermische isolatie bereiken.Experimenten tonen aan dat de thermische geleidbaarheid van gelaagd glas 30% tot 40% lager is dan die van gewoon glas, en het warmte-isolatie-effect is duidelijk.

 

In het algemeen heeft gelaagd glas een hogere veiligheid, slagvastheid, geluidsisolatie, warmte-isolatie en UV-bescherming dan gewoon glas.deuren, ramen, dakramen, kantoren, commerciële en culturele beelden, enz.

 

Als professionele glasfabrikant is Joy Shing Glass toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige glasproducten aan klanten.Ons bedrijf heeft rijke productie en verkoop ervaring en kan glas aanpassing te bieden, diepverwerking van glas, geïntegreerde glasoplossingen, online technisch advies en andere diensten voor uw project.

Joy Shing gelaagd glas product display

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van gelaagd glas in vergelijking met gewoon glas?  3

Als u meer wilt weten, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.