Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Welk gas is het beste voor geïsoleerd glas?
GEBEURTENISSEN
Contacteer ons
86-535-6371394
Contact nu

Welk gas is het beste voor geïsoleerd glas?

2024-03-22

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Welk gas is het beste voor geïsoleerd glas?

geïsoleerd glasis een soort glas dat veel wordt gebruikt in de bouwindustrie. Het middelste deel is meestal gevuld met een inert gas, zoals argon.

 

Ten eerste is het in staat om buitenwarmte en koude lucht te isoleren en de binnentemperatuur stabiel te houden.

Ten tweede kan het de interferentie van extern lawaai effectief verminderen en het wooncomfort verbeteren.

 

In de productie is argon het belangrijkste inerte gas dat zich in het midden van geïsoleerd glas bevindt.dus zijn de chemische eigenschappen zeer stabiel en het reageert niet gemakkelijk met andere elementenDit betekent ook dat argon vele jaren in geïsoleerd glas kan worden gebruikt en een goede prestatie behoudt.


Naast argon kunnen wij ook andere inerte gassen in het geïsoleerde glas vullen, afhankelijk van de behoeften van de klant.,Voor de verschillende behoeften van de klant kunnen de thermische en geluidsisolatie-effecten van geïsoleerd glas verder worden verbeterd.Het technische personeel van onze fabriek zal professioneel ontwerp en productie uitvoeren om de beste kwaliteit en prestaties van de producten te garanderen.

 

In het algemeen is geïsoleerd glas met zijn unieke structurele en prestatievoordelen een onmisbaar onderdeel van de moderne architectuur geworden.Joy Shing Glass biedt onze klanten de hoogste kwaliteit geïsoleerde glasproducten met professionele en hoogwaardige productie en dienstenOf het nu gaat om thermische isolatie, geluidsisolatie of veiligheidsprestaties, we zullen er alles aan doen om klanten de meest bevredigende oplossingen te bieden.U kunt ons op elk moment contacteren..

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Veiligheid Gelamineerd Glas Leverancier. Copyright © 2023-2024 joyshingglass.com . Alle rechten voorbehoudena.